Sellosalin Kibecon Show!

Vuoden 2019 uutuutena Kibeconissa koetaan Sellosalin Kibecon Show!
 
Kirjaston vieressä olevan Sellosalin lavan valtaavat conikansan suosikit Unreality ja Rintamasuunta.  Ainutlaatuisesessa show’ssa pääset nauttimaan mainiosta kuoromusiikista ja pääset kurkistamaan cosplay-esitysten salattuihin kulisseihin. Illan aikataulu: klo 17 ovet klo 18 Rintamasuunta Talk Show klo 19.30 Unreality: LIT
 
Show’n liput maksavat 9,5e+toimituskulut. Nyt erikoistarjouksena 2 lippua yhden hinnalla! Lippuja saa ostettua Lippu.fi-kaupasta sekä myyjiltä kautta maan.
 
Tätä show’ta et halua missata!
 
 

Unreality: LIT

Tänä talvena kaukaa idästä kiemurtelee lyhtyjen valaisema leveä polku. Sitä pitkin japanilaisten animaatioiden värikäs kulkue on jo matkalla Pohjolaan! Pimeimmän vuodenajan häikäisevin show on tulossa! Lämpimästi tervetuloa!
 
 
 

Unreality

Unreality on tammikuussa 2014 perustettu sekakuoro, joka on Suomen ensimmäisenä kuorona omistautunut laulamaan vain elokuva-, tv-sarja-, peli- ja animaatiomusiikkia. Uniikit, itse sovitetut kappaleet ja oranssinhehkuinen lohikäärme ovat tämän 40-henkisen laulajaporukan tunnusmerkkejä – kerta toisensa jälkeen ne vievät kuulijan rakastettuihin maisemiin todellisuuden tuolle puolen ja takaisin. Unreality esiintyy vuosittain tuhansia kävijöitä vetävissä coneissa, ja heidät on nähty muun muassa Traconissa, Desucon Frostbitessa, Yukiconissa, Ropeconissa sekä Popcultissa.
 
Kansainväliset tapahtumat Helsinki Game Music Festival sekä Worldcon 75 loistavat heidän suurimpina valloituksinaan. Lisäksi kuoro järjestää omia konsertteja pari kertaa vuodessa ja keikkailee pienryhmä Nanorealityn voimin kaikenkokoisissa tapahtumissa. Kuoron taiteellisena johtajana toimii Jari Koivistoinen.
 
 

Rintamasuunta talk show!

Suomen conikävijöille tutuksi tullut cosplayryhmä Rintamasuunta näyttäytyy Kibeconissa aivan uudessa valossa, kun hyppäämme ryhmän monien tuotosten kulissien taakse. Montako mustelmaa treeneissä ja kuvauksissa on mahdollista saada? Mitä kaikkea taiteen nimissä täytyy tehdä? Milloin tilanne on ehdottomasti S.O.S? Talk shown aikana tarkastelemme Rintamasuunnan tuotoksia ryhmän jäsenien kanssa ja palaamme hetkiin, jotka ryhmä luuli jo unohtaneensa. Tätä et halua jättää kokematta!
 
Yhteistyössä: Sellosali ja Kulttuuriespoo