Cosplay-kilpailu

Yksilökilpailu

cosplaySuuren suosion saavuttanut Kibeconin cosplaykilpailu kannustaa erityisesti ensikertalaisia mukaan kokeilemaan miltä lavalla oleminen ja kilpaileminen yleensä tuntuu. Toivotamme kaikki kilpailijat lämpimästi tervetulleiksi pitämään hauskaa lavalla!

Huomioittehan, että kilpailuun mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta! Kannattaa siis toimia nopeasti.

SÄÄNNÖT

Hahmo voi lähdemaasta riippumatta olla sarjakuvasta, videopelistä, elokuvasta, animaatiosta, TV-sarjasta tai muusta fiktiivisestä lähteestä.

Omat hahmot, fanihahmot, LARP-hahmot ja muut hahmot joista ei ole olemassa virallista designia, eivät ole sallittuja

Ilmoittautumislomakkeessa pyydettyjen referenssikuvien tulee olla virallista, julkaistua kuvamateriaalia. Fanitaide ei käy referenssikuvaksi.

Puvulla ei saa olla aiemmin sijoittunut missään toisessa cosplaykilpailussa. Olet siis voinut osallistua aiemmin cosplaykilpailuun, mutta palkintosijoille päässyttä pukua ei ole sallittua käyttää.

Puvun tulee olla pääasiassa itse tehty. Ostetut kengät, sekä muokatut vaatteet ja asusteet (esim. korut/hatut) ovat sallittuja.

Ilmoittaudu yksilökilpailuun tästä.

Kysyttävää? Ota yhteyttä Kibeconin cosplayvastaavaan eveliina.kronqvist@gmail.com

HALL COSPLAY 

Toisessa Kibeconissa nähdään sunnuntaina ensimmäisestäkin Kibeconista tuttu hall cosplay -kilpailu! Kilpailuun ei ole erillistä ilmoittautumista, vaan kilpailijat etsitään paikan päällä cosplayagenttien toimesta. Agentit etsivät kilpailijat sunnuntaina 6.1 klo 10-12

Kysyttävää? Ota yhteyttä Kibeconin cosplayvastaavaan eveliina.kronqvist@gmail.com

hengailu