Kibecon 2023

Kiitos kaikille osallistujille ja vapaaehtoisille mahtavasta tapahtumasta. Kibeconin palautelomake on nyt avattu! Anna palautetta tämän linkin kautta. Palautelinkki on avoinna 1.12.2023 asti.


Täysikokoinen Kibecon 2023 järjestetään Espoon keskuksessa Kannusalin, Entressen kirjaston ja Nuorisopalveluiden tiloissa 11.-12.11.2023. Kibecon on animen, mangan, K-popin ja pelien fanitapahtuma, joka sopii kaikenikäisille. Tapahtuma on kävijöille maksuton.

Astu arjen ulkopuolelle ja koe näkymättömän hengähdys, sillä Kibeconin 2023 teemaksi on valittu MYSTIIKKA!

Tapahtuma on auki:
Lauantaina 11.11 kello 12-18
Sunnuntaina 12.11 kello 10-17

Tutustu ohjelmaan


Uudistuva Kibecon

Uuteen tapahtumapaikkaan, mutta tuttuun Kibeconiin tulevat vanhat tutut sisällöt myyjistä taidekujaan ja cossikisasta muuhun ohjelmaan. Tapahtuman konsepti on jonkin verran muuttumassa, jotta voimme tarjota tapahtuman kasvavalle menestykselle riittävät tilat ja puitteet. Kibecon 2023 järjestetään yhteistyössä niin vapaaehtoisten, yritysten kuin nyt myös Espoon nuorisopalveluiden ja Kannusalin kanssa. Tämän seurauksena tapahtuma myös siirtyy Espoon keskukseen – joka löytyy Leppävaaran tapaan junanradan varrelta! 

Lue lisää kumppaneistamme ja tiloistamme:


Kibeconin ohjelmahaku on päättynyt! Saimme lähes 40 ohjelmahakemusta! Otamme hakijoihin yhteyttä syyskuun aikana. Kiitos!

Kibeconin taidekujahaku on päättynyt! Saimme yli 100 hakemusta, joka on valtava määrä. Otamme hakijoihin yhteyttä syyskuun aikana. Kiitos!