Kibecon 2023

Täysikokoinen Kibecon 2023 järjestetään Espoon keskuksessa Kannusalin, Entressen kirjaston ja Nuorisopalveluiden tiloissa 11.-12.11.2023. Kibecon on animen, mangan, K-popin ja pelien fanitapahtuma, joka sopii kaikenikäisille. Tapahtuma on kävijöille maksuton.

Astu arjen ulkopuolelle ja koe näkymättömän hengähdys, sillä Kibeconin 2023 teemaksi on valittu MYSTIIKKA!

Vapaaehtoishaku on nyt auki! Kibeconin vapaaehtoisena pääset mukaan toiminnan ytimeen ja olet elintärkeä osa itse tapahtumaa. Haku on auki 1.10. saakka. Tervetuloa mukaan! Haemme ihmisiä vapaaehtoisiksi mm. seuraaviin tehtäviin: Kasaus, purku, Green room, Tekniikka, Myyntisali, Narikka, Info, Logistiikka Cosplaymamma, sekä Yleisvänkäri.

Hae vapaaehtoiseksi Kibeconiin täyttämällä hakulomake.

Cosplaykilpailun hakulomake avautuu pian! Kilpailussa on kaksi sarjaa, joista toinen on kokeneemmille ja toinen aloitteleville cosplayharrastajille. Tiedotamme haun avautumisesta Kibeconin somessa!


Kibeconin ohjelmahaku on päättynyt! Saimme lähes 40 ohjelmahakemusta! Otamme hakijoihin yhteyttä syyskuun aikana. Kiitos!

Kibeconin taidekujahaku on päättynyt! Saimme yli 100 hakemusta, joka on valtava määrä. Otamme hakijoihin yhteyttä syyskuun aikana. Kiitos!


Uudistuva Kibecon

Uuteen tapahtumapaikkaan, mutta tuttuun Kibeconiin tulevat vanhat tutut sisällöt myyjistä taidekujaan ja cossikisasta muuhun ohjelmaan. Tapahtuman konsepti on jonkin verran muuttumassa, jotta voimme tarjota tapahtuman kasvavalle menestykselle riittävät tilat ja puitteet. Kibecon 2023 järjestetään yhteistyössä niin vapaaehtoisten, yritysten kuin nyt myös Espoon nuorisopalveluiden ja Kannusalin kanssa. Tämän seurauksena tapahtuma myös siirtyy Espoon keskukseen – joka löytyy Leppävaaran tapaan junanradan varrelta! 

Lue lisää kumppaneistamme ja tiloistamme: