Taidekuja 2023

Kibeconissa järjestetään tuttuun tapaan taidekuja. Kujalla

Taidekuja löytyy Kannusalista myyntisalin yhteydestä.
Taidekuja on avoinna koko Kibeconin:
Lauantaina kello 12-18
Sunnuntaina kello 10-17

Vinkki: paikalla on eri kujalaisia lauantaina ja sunnuntaina. Muista siis kurkata kuja molempina päivinä!

Taidekujalaiset:

1. Memokuart
Purr~ Memokuart tässä hei! Löydät pöydältäni mm. vinyylitarroja, tarra-arkkeja, charmeja, postikortteja, pinssejä, korvakoruja, avainnauhoja, magneetteja ja erilaisia käsitöitä omilla kuoseillani. Aiheet pyörivät vahvasti Japanin ympärillä onnenkissoista kettumaskeihin. Painotukseni onkin vahvasti originaalissa taiteessa ja rakastan erityisen paljon kissoja ja kukkia. Fanarttia löytyy myös eri manga, anime ja pelisarjoista. Pride-tuotteet koristavat myös pöytääni ja minulta löydät suositut oispa-tuotteet ja meemikkäät kissat. Tervetuloa~ ♡

2. Ponchi & Bungaflop:
Hei vain! Olemme kaksi harrastetaiteilijaa Tampereelta ja olemme uusia taidekujapuuhien parissa. Pöydältämme löydät fanarttia fandomeista kuten Resident Evil, The Legend of Zelda, MXTX, Genshin Impact ja Honkai: Star Rail! Tarjontaan tulee kuulumaan mm. printtejä, tarroja, pinssejä sekä kortteja. Olet lämpimästi tervetullut meidän pöytäämme kurkistamaan ja kenties juttelemaan!

3. Macca ja Lepask4:
Macca Arts: Hei!
♡Olen nuori taiteilija Tampereelta, joka rakastaa piirtää. Suurimpia inspiraation lähteitä ovat synkän ja söpön yhdistelmät sekä lempisarjani.
♡Pöydältäni tulee löytymään kattaus erilaisia fanituotteita (mm. Evangelion, Madoka Magicia, Sailor Moon, Bayonetta, jojos). Myös erilaisia hupsuja ja karmivan söpöön tyyliin liittyviä tuotteita löytyy, kuten charmeja, pinssejä, glitter-tarroja ja postikortteja. Leikittelen paljon vahvoilla ääriviivoilla ja pastelliväreillä taiteessani.
Lepask4:
★ Minusta
Hei, nimeni on Lepa! Olen nuori opiskeleva taiteilija Kangasalta, jonka suurin intohimo on ollut jo pienestä pitäen piirtäminen ja maalaaminen. Pöydältäni löytyy printtejä, pinssejä, tarroja ja charmeja laajasti eri aiheista. Myynnissä minulla on suurimmalta osalta fanituotetta, mutta valikoimasta löytyy myös originaalisia printtejä!
★ Fanituotteissani esiintyy hahmoja omista lempi sarjoista, peleistä ja elokuvista joihin kuuluu esim. Vocaloid, Doko Demo Issho, Evangelion, Jujutsu Kaisen, Spider-man ja muita!
★ Originaaleissa printeissä minulla on omia keksimiä hahmoja!

4. KARA KOI ja Chaos Sprout:
KARA KOI: Moi! I’m KARAKOI, a game design student who focuses on video game related art. I am still quite new to the artist alley scene, but as long as you are a fan of video games I’m sure you can find something to your liking. I also have a range of original and meme related items, so drop by if you are a fan of Sacabambaspis (◉▼◉)!
Chaos Sprout:Hey y’all! I am a random Finn that likes to do art. My friends consider me to be chaos incarnate 🙂 I mainly do traditional art but tango with digital. In addition to original art, I am heavily inspired by games and media such as open world games, fantasy, the horror genre and memes.

5. Saida:
Moikka, olen Saida! Mun pöydältä löytyy kaikenlaista värikästä, paljon fanarttia ja höpsöjä eläinaiheisia tuotteita. Tuotteita löytyy vähän sitä sun tätä; printtejä, tarroja, charmeja, haalarimerkkejä ja paljon muuta.

6. Estersunnday ja nokivaris:
Estersunnday: Heippa, olen 19-vuotias taiteilija Tampereelta. Vapaa-aikani vietän animen, itä-aasialaisten sarjakuvien ja kiinalaisten novellien parissa. Pöydällämme aion myydä vesiväreillä tehtyä fanitaidetta tunnetuista ja tämän hetkisistä hittisarjoista. Sen lisäksi teen fanitaidetta tunnetuista kiinalaisista novelleista, esim. Mo dao zu shi ja Heaven official’s blessing.
nokivaris: Olen Tampereelta kotoisin oleva fanitaiteilija. Valikoimastani löytyy printtejä, pinssejä, charmeja ja tarroja mm. JJBA, One Piece ja LOTR. Tuu ihmeessä kurkkaamaan!<3

7. Kirinjeh (lauantai):
Hei! Teen fanitaidetta anime- kirja- ja pelisarjoista. Esimerkkisarjoja ovat mm. Chainsaw Man, Genshin Impact ja danmei-sarjat. Taiteessani korostuu usein lämminhenkisyys, mutta toisaalta myös hieman synkemmätkin teemat. Myyn tekemääni taidetta esimerkiksi printtien, tarrojen ja pinssien muodossa.

7. Ideabutiikki (sunnuntai):
Tiedätkö mistä sana ”revontuli” tulee? Tai miksi muinoin peijaisten lopuksi karhun kallo asetettiin korkealle puun oksalle? Tuotteemme ammentavat inspiraatiota Suomen myyteistä ja luonnosta. Ennen vanhaan moniin eläimiin liittyi mitä merkillisempiä uskomuksia, esimerkiksi joutsenen sanottiin voivan matkata elävien ja kuolleiden maailmojen välillä ja karhua pidettiin jumalana sekä ihmisten esi-isänä. Valikoimaamme kuuluu vanerisia koruja, avaimenperiä, pinssejä, magneetteja ja lasinalusia sekä taideprinttejä ja tarroja, ja myös Suuri sienijahti-lautapeli!

8. Rillisaatana, Dusthatter & Piximina:
Moikka! Olemme kauhukolmikko Kouvolasta. Meidän pöydältämme löydät charmeja, tarroja sekä pinssejä ja printtejä söpöistä taikatytöistä buffeihin machomiehiin. Mikäli nostalgiapärinät kiinnostaa, tulkaa tsekkaa meidän pöytä! 🥝🧚🏻‍♀️🐸

9. Ribbonbox ja Viluinen (lauantai):
Ribbonbox: Hihi!! I’m Ribbonbox, a self-taught artist from Helsinki! I like to mainly draw fanart and cutesy stuff, so that’s sorta what I’ll be selling from my side of the table! I mainly draw fanart for Ensemble Stars, especially of my fave units, but you can find some other stuff hiding around here too. I hope you’ll come and take a look and see if there’d be something of your liking! ☆〜(ゝ。∂)
Viluinen: Hello! I’m viluinen, a full time student and an artist from Tampere! From my side of the table, you’ll find a lil of this and that: My Little Pony, Tamagotchi, Genshin and some other things too! I kinda just draw what i like, hopefully you’ll like them too :•) !!

9. Puputaika Shop (sunnuntai):
Tykkäätkö söpöistä eläimistä ja kimaltelevista jutuista? Entä olisiko mielessä yllättää kaverisi pienillä conituliaisilla? Kannattaa siis pysähtyä pöydälleni ja tutkia mitä kaikkea kivaa löytyy! Valikoimaani kuuluu mm. postikortit, printit, avaimenperät, tarrat, kirjanmerkit ja paljon muuta kivaa. Tervetuloa! ★
Instagram krisukoo.png
Puputaika Etsy

10. Altvmn ja Kaarne_:
Altvmn: Hei!
Olen digitaalinen taiteilija Tampereelta. Teen fanitaidetta animangoista ja peleistä mm. Jujutsu Kaisen, Nana, Chainsaw Man, Bungou Stray Dogs ja monia muita! Pöydältäni tulee löytymään printtejä, pinssejä, tarroja ja avaimenperiä näistä aiheista. Tule rohkeesti moikkaamaan ja kenties keskustelemaan yllämainituista tuotannoista! Jaan pöydän Kaarne_:n kanssa.
Kaarne_: Moi! Olen 25-vuotias taiteilija Helsingistä ja Kibeconissa myymässä taidekujalla ekaa kertaa. Pöydältäni tulet löytämään fanitaidetuotteita mm. sarjoista Bungo Stray Dogs, Jujutsu Kaisen, Kimetsu no Yaiba jne. Jaan pöydän Altvmn kanssa.

11. Javicterry:
Heippa!! Teen monipuolisesti taidetta sarjoista ja peleistä käyttäen pääosin perinteisiä tekniikoita. Jos erityisesti indie-pelit, mecha ja kaiken maailman örkit ja öttiäiset kiinnostavat, niin meikän pöydältä löytyy aiheista lukuisia printtejä, tarroja, charmeja ja muuta kivaa 😀 Tervetuloa!

12. SurpriseImBored & Procyone:
Moi! Olemme kaksi taiteilevaa kaverusta. Kummankin työt keskittyvät pitkälti fantasia-, pöytäroolipeli-, eläin- ja Pride-aiheisiin, sekä fanarttiin, pääasissa länsimaalaisista sarjoista sekä peleistä kuten, Critical Role, Genshin Impact sekä Our Flag Means Death. Myymme tarroja, printtejä sekä avaimenperiä.

13. Hallanvalo (lauantai):
Hallanvalo on Oululainen kuvataiteilija joka rakastaa sammakoita ja useita eri fandomeita! Kibeconissa olen myymässä lauantaina ja mukana on kaikenlaista kivaa, mukaanlukien Astarion-printtejä ja charmeja, uusia sammakko-tarroja sekä runsaasti muuta mukavaa. Nähdään Kibessä!

13. Harpago ja Sivellinsiili (sunnuntai):
Pöydältämme löytyy erilaisia käsintehtyjä koruja, puhelinkoruja, asusteita sekä virkattuja avaimenperiä ja pehmoleluja! Meidät löytää instagramista @sivellinsiili ja @harpago__ ✨

14. HallaBanshee ja GloomyKisu:
Pöydästämme löydät söpöjä tarroja, charmeja sekä pinssejä ja printtejä eri fandomeista, sekä myös omia kuvituksiamme. Printeissä löytyy leffa- ja pelihahmoja, sekä monenlaisia söpöjä otuksia. Tervetuloa!

15. Kylkiluukaramelli ja lucinfernos:
kylkiluukaramelli: Hei, olen Sirius! Teen sekä traditionaalista että digitaalista taidetta, jota myyn pääosin printtien ja tarrojen muodossa taidekujilla. Aiheet taiteessani vaihtelevat, mutta japanilainen katumuoti ja 90-luvun anime ovat erityisen lähellä sydäntäni. Rakastan kaikkea söpöä ja suloista sekä huonoja vitsejä, joten ainakin näitä on tarjolla valikoimassani. lucinfernos: oon muunsukupuolinen digitaali-fanartisti tampereelta! teen printtejä, tarroja, avaimenperiä sun muuta pientä hauskaa kaikista lempifandomeistani, joihin tällä hetkellä kuuluu mm. our flag means death, good omens, spider-verse ja vocaloidit. tuu morolle!

16. ella (lauantai):
Myyn kauhu/fantasia-aiheisia printtejä, tarroja, charmeja, magneetteja ja paitoja (rajoitettu määrä).

16. StressedVulture ja Jessystarzzz (sunnuntai):
Pöydästämme löydät etenkin fanitaidetta meidän lempi sarjoista ja peleistä! Näitä ovat mm. Colorful Stage, The Owl House sekä The Last Of Us! Tervetuloa katsomaan tai ihan vaan moikkaamaan!

17. Vidary Crochet (lauantai):
Heippa! ˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗
Olen Vidary ja valmistan käsityönä suloisia amigurumi-hahmoja, eli virkkaamalla valmistettuja pehmoleluja! Pehmoja on laaja valikoima eri kokoisia ja näköisiä söpöjä eläinhahmoja: aina pienistä mehiläisavaimenperistä isoihin axolotleihin.

17. NAO MIU design (sunnuntai):
Nao Miu Designin pöydältä löydät koruja ja asusteita moneen makuun♡ naomiu.storenvy.com

18. Tenkain:
Moi, olen digitaiteilija jonka kuvituksia löytyy taidekujalta printteinä, charmeina, standeeinä sekä tarroina. Aiheinani on suurimmaksi osaksi fanitaide sarjoista kuten Arknights, Ensemble Stars, Chainsaw Man sekä Honkai: Star Rail.

19. Sokerikko (Pulla & Shady) (lauantai):
Sokerikko-pöydässä taidetta myyvät Pulla ja Shady. Teemme molemmat sekä originaali- että fanitaidetta. Suosikkisarjojamme ovat mm. Pokémon, Digimon, Genshin Impact, Animal Crossing sekä Sailor Moon, NGE ja muut ysärinostalgiasuosikit. Myymme pöydässämme mm. taideprinttejä, kortteja, tarroja ja pinssejä sekä käsintehtyjä jääkaappimagneetteja. Yatta!

19. Huopa ja Luuakuu (sunnuntai):
Moi! Tykätään kaikenlaisesta söpöstä ja värikkäästä, ja meidän pöydältä löytyy paperituotetta ja muuta pikkutilpehööriä niin originaaliaiheista kuin esim. Final Fantasy XIV:stä, Witch Hat Atelierista, sekä Ensemble Starsista!

20. Monkyeon, Illoomie, Kopsu:
Hei conikansa! Meidän pöydältämme löydätte kaikenlaista fanitaidetta monesta erilaisista lähdemateriaaleista kuten Jujutsu Kaisen, Splatoon, Project Sekai, Madoka Magica, Danmei, Chainsaw man + paljon muuta!

21. Vampire’s Wardrobe:
Vampire’s Wardrobe on 17-vuotiaan gootti lolitan perustama ja ylläpitämä vaatemerkki, joka valmistaa käsityönä erilaisia lolita-tyylisiä asusteita kuten päähineitä, rannekkeita sekä hiuskoristeita. Brändi hyödyntää myös parhaansa mukaan kierrätysmateriaaleja tuotteissaan! Jokainen tuote on lähtökohtaisesti uniikki yksilö, joihin jokaiseen on käytetty monia tunteja huolellista työaikaa! Valmiiden tuotteiden lisäksi teen myös tuotteita tilaustyönä! Ostamalla minulta tuotteen, tuet nuorta yrittäjää ja suomalaista käsityötä!

22. Riishue ja K4kkui:
Riishue:Hei ! Olen Rii ja olen tamperelainen nuori taiteilija. Pöydältäni löytyy paljon fanarttia peleistä, animesta ja sarjoista ja pian omista hahmoistani. Myyn animetyylisiä julisteita, tarroja, kasseja, yllätys kuoria ja kaikkea muuta !
K4kkui: Kakku tekee sarjoista mm. Ensemble Stars, Visualkei, Our Flag Means Death, Fionna And Cake ja paljon muuta! Tuotteet ovat taas printtien, tarrojen, charmien ja pinssien muodossa.

23. Aroaava (lauantai):
Moikka! Pöydästäni löydät mm. paljon erilaisia magneetteja, pinssejä, charmeja ja myös taideprinttejä, sekä originaalia, että fanitaidetta mm. Luonto ja eläimet, Resident Evil, Final Fantasy ja Ghiblin tuotanto. Tervetuloa tutustumaan!

23. Kuutio (sunnuntai):
Hei!
Olen Kuutio ja digitaalinen piirtäjä Turun suunnilta. Pöydältäni löydät fanarttia anime/manga, pelit-sarjoista ja omaa alkuperäistä tuotosta. mm One Piece, Jojo’s Bizarre Adventure, Honkai Star Rail, mtxt ja sammakoita! Tervetuloa tutkimaan!

24. claimtheskies (lauantai):
Olen pääasiassa digitaalinen taiteilija ja piirrän sekä fanitaidetta että originaalia tuotantoa sarjoista, peleistä ja aiheista, jotka kulloinkin kiinnostavat. Pöydältäni tulee löytymään kaikenlaista, mm. printtejä, tarroja, avaimenperiä, muistilehtiöitä sekä kangaskasseja. Tule rohkeasti moikkaamaan!

24. Viru ja Jamige (sunnuntai):
Moro! Meidän pöydästä löytyy taidetta printtien, tarrojen, pinssien että akryylicharmien muodossa. Valikoimaamme kuuluu monet pelit ja animanga -sarjat kuten Hoyoversen -pelit, Chainsaw Man, Persona 5, Bocchi the Rock ja eri taikatyttöanimet. Jos nämä mainitut asiat eivät nappaa, ei huolta, sillä valikoimassamme on +20 eri mediaa! Tervetuloa tutustumaan pöytäämme tai vaikka ihan vain juttelemaan! 😀

25. Carmeval (lauantai):
Moikka! Oon peliartisti Helsingistä ja mun pöydält löytyy pääosin fanitaide-tuotteita. Edustettuna mm. Baldur’s Gate 3, Cyberpunk Edgerunners, The Amazing Digital Circus, Chainsaw Man, Chi’s Sweet Home, Apex Legends & Spiderverse. Tuu ihmees kurkkaa ja moikkaa! c: