Myyjät2022

Kibeconissa on jälleen myyntisali. Myyjät löydät toisesta kerroksesta.

Tungosta välttääksemme viethän suuret laukut ja cosplay-propit narikkaan ennen myyntisalissa vierailua. 


Kuvitellaan

♡Preloved j-fashion easily from Finland♡ Kuvitellaan store on viime vuoden tammikuussa auennut uniikki verkkokauppa, jonkalaista toista ei ole Suomessa! Kuvitellaan store myy käytettyjä japanimuodin brändivaatteita sekä monia lolitabrändejä. Valikoimastamme löytyy myös käsintehtyjä asusteita, jotka tulevat monilta muilta pienyrityksiltä ympäri maailmaa. Kuvitellaan storen tarjonta kasvoi tammikuussa 2022, kun julkaisimme ensimmäiset omat paitamme!

Kuvitellaan Instagramissa
Tiktok@kuvitellaan


Manga Cafe

Manga Cafen valikoimasta löydät tapahtuman parhaimman herkkuvalikoiman! Meiltä saat suurimman kattauksen Pockyja ja Ramunea sekä Sailor Moon ja Dragon Ball -limonadit, One Piece -jääteet ja kattavan valikoiman muita ihania japanilaisia makeisia Pokemonista Super Marioon! Meiltä teet myös oheistuoteostoksia. Tervetuloa!


Meiko Clothing


Puolenkuun pelit


Your Kawaii Dream

Your Kawaii Dreamistä löydät Naapurini Totoron, Ghibli-studioiden ja Miyazakin sekä Sanrion tuotteita, manga- ja kpop-tuotteita, lahjoja, koruja, laukkuja, kotitavaraa ja leluja. Voit tehdä oman suloisen puhelinkotelon, penaalin, huulipunan tai lahjan tärkeälle ihmiselle.


Urumi