Chibi-Kibecon

Mangan fanitapahtuma Chibi-Kibecon järjestetään Sellon kirjastossa Espoon Leppävaarassa lauantaina 22.4.2023.

Chibi-Kibecon on Sellon kirjastossa järjestettävä yhden päivän mangatapahtuma. Tapahtumassa on tarjolla monenlaista ohjelmaa, esim. mangacosplaykuvakilpailusta työpajoihin ja keskustelupaneeleihin. 

Tapahtuma tuotetaan yhteistyössä Espoon kaupunginkirjaston, Satakunnan ammattikorkeakoulun tradenomiopiskelijan ja vapaaehtoisten yhteistyönä. Chibi-Kibecon koostuu vapaaehtoisten ja yhteistyökumppanien tuottamasta manga-aiheisesta ohjelmasta. Tapahtumasta löytyy myös mangaan liittyvää fanitaidetta ja fanikulttuuria. 

Chibi-Kibecon sopii kaikenikäisille ja on kävijöille täysin maksuton. 

Ohjelmahaku

Chibi-Kibeconiin haetaan vapaaehtoisten järjestämää ohjelmaa, joka liittyy mangaan jollain tapaa. Ohjelmat voivat olla esimerkiksi keskustelupaneeleja tai työpajoja. Ohjelmahaku on auki 20.1.-28.2.2023. Tästä hakulomakkeelle

Taidekuja

Chibi-Kibeconiin haetaan myös taiteilijoita taidekujalle. Taidekujalla taiteilijat voivat esitellä ja myydä manga-aiheisia tuotteitaan ja taideteoksiaan. Taidekujahaku on auki 1.2.-23.2.2023. Tästä hakulomakkeelle

Cosplay-kuvakilpailu

Chibi-Kibeconissa järjestetään myös mangacosplayn kuvakilpailu. Kisassa cossaajat pukeutuvat mangahahmoiksi ja lähettävät kilpailuun hahmotyylistään digitaalisen kuvan. Kisaan osallistuminen aukeaa 15.2.2023 ja sulkeutuu 15.3.2023. Manga-cossikuvakisasta tulee tarkempaa tietoa tälle sivulle ennen kilpailun aukeamista. 

Kysyttävää Chibi-Kibeconista? Laita meille viestiä: kibeconinfo@gmail.com