Myyntisali

MangaCafe

Manga Cafen valikoimasta teet mahdollisesti conin maittavimmat ja söpöimmät ostokset! Myyntipisteeltämme löydät mm. niin japanilaiset kuin korealaiset herkut, kuin super suloiset Kenjin-oheistuotteet. Tervetuloa ostoksille conin suloisimpaan ja iloisimpaan myyntipisteeseen!

Kuvitellaan

Kuvitellaan store on japanilaiseen vaihtoehtomuotiin, eli j-muotiin, keskittyvä pienyritys. Toista samanlaista ei Suomesta tai edes Pohjoismaista löydy, sillä erityisen meistä tekee se, että tuotteemme ovat käytettyjä! Pöydältämme tulet löytämään myös aivan ihania asusteita, sekä omat Kuvitellaan collection paitamme ja kangaskassimme! Kaiken tämän löydät jo nyt verkkokaupastamme osoitteesta http://www.kuvitellaanstore.fi ♡Preloved j-fashion easily from Finland♡

Sangatsu Manga/ Anime Shop

Anime Shop myy Sangatsu Mangan ja Punaisen jättiläisen mangaa. Verkkokauppa löytyy osoitteesta animeshop.fi.

Kiserinn – Kuvittaja & Taiteilija

24-vuotias taiteilija ja taidealan yrittäjä. Taiteellisen tyylini tunnistettavimpiin piirteisiin kuuluvat pastellisten värien ja sävyjen käyttö. Pidän vastaväreillä ja rajoitetuilla väripaleteilla leikkimisestä! Kaikki tuotedesignit ovat omaa käsialaani, ja suosin tuotekategorioissani erityisesti käyttötavaroita.

Originaalitöideni aihealueet inspiroituvat usein japanilaisesta populaarikulttuurista ja sen lieveilmiöistä. Tunnetuimpien tuotemallistojeni aiheina esiintyy usein eläimiä ja leivoksia – erityisesti näiden kahden yhdistelmiä!