Myyntisali

Kibeconin myyntisali löytyy kirjaston musiikkiosastolta, pajan vierestä Tila on aiempaa pienempi, joten viethän suuret laukut ja cosplay-propit isotavaranarikkaan ennen myyntisalissa vierailua. 

Myyjät:

Alnilam
Tähtitiedettä, scifiä, steampunkia ja fandomtuotteita Tylypahkasta Tatooinelle.


Ironspine Press PERUTTU
Ironspine Press (lyhyesti Ironspine) on roolipelien pienkustantamo, joka on toiminut vuodesta 2006. Ironspine Press on myös enemmän kuin kustantamo. Ironspine pyrkii aktiivisesti kehittämään suomalaista roolipelien harrastuskenttää ja tuomaan roolipelaamista esiin esimerkiksi tapahtumissa ja mediassa.


Manga Cafe
Manga Cafen myyntipisteeltä löydät tapahtuman parhaan herkkuvalikoiman: Pockyt, Ramunet, Pokemon soodat, tuliset nuudelit, sekä muut japanilaiset makeiset. Lisäksi korelaista kosmetiikkaa kasvomaskeista muihin ihaniin ihonhoitotuotteisiin!


Sangatsu


Poromagia & Retromagia


Urumi
Urumi on suurin ja vanhin suomalainen anime- ja manga-oheistuoteliike. Valikoimistamme löytyy mittavat määrät avaimenperiä, figuureita, nendoroideja, julisteita, japanilaisia herkkuja, mukeja ja pehmoja. Vuoden 2019 aikana olemme laajentaneet myös Amuse-pehmojen valikoimaa eli mukana menossa ovat myös Alpacasso, Harinezumi, Namakemono ja Usa Dama-chan!