Taidekuja2019

KIBECONIN TAIDEKUJAESITTELYT 2019

 

Minerwolf & Soudie

puuttuvapala

Pöydältämme löydät niin originaali- kuin fanitaidettakin esimerkiksi
eläimistä ja animesta. Lisäksi tuotteisiimme kuuluu erilaiset hännät
sekä pienet amigurumit.

Idoldude & Shad

VALMIS1Idoldude


Pöydältä löytyy printtejä, sekä tarroja uudemmista animesarjoista ja peleistä. Ensikertaa kujailemassa!

Twitter 

 

 

VALMIS20Shad


Tältä ensikerta kujalaiselta löytyy MHA- sekä originaaliarttia.

 

 

 

 

VALMIS2Sudenhuuto

Oululainen taiteilija Ana (tunnetaan netissä myös Kolaholismina) on keskittynyt pääpainoisesti eläinkuvituksiin, erityisesti koiraeläimiin. Laajan originaalitaidevalikoiman lisäksi taidekujapöydälle on hiipinyt myös töitä lukuisista fandomeista (esim. Food Fantasy, Love Live…) ja mukana on myös laadukkaita fursuit-häntiä! 

Deviantart

VALMIS 4Koomalaama

Oululaisten siilien suojelija Kata saapuu täyttämään taidekujapöytänsä niin söpöillä  kuin lukuisilla fandom-tuotteilla! Olitpa kiinnostunut sitten siileistä, Pokemoneista tai Love Live -tyttösistä, piipahda pöydän luona!

Deviantart

 

VALMIS10Pipola

Lähettiläs pipojen ja höpöjen maasta saapuu jälleen kibeen! Saatavilla on uusi valikoima kirjavia coni-pipoja, joiden teemoista voi bongata tuttuja niin piirretyistä kuin elävästä elämästäkin. Mukana myös erilaisia tarroja aksolotleista avaruuteen. Tule moikkaamaan, halit ilmaisia! <3

Instagram

Toimin myös Kibeconin taidekujavastaana ja vastaan mielelläni kujailuun liittyviin kysymyksiin. Saa tulla nykimään hihasta (tai piposta)!

 

VALMIS11RavenGuardian

Myytävänä on sekä A4, että A5 printtejä eri aiheista kuten fantasia sekä anime, manga, kirjat ja pelit (mm. löytyy Soturikissat, Assassin’s Creed, Hopeanuoli, Pokemon ja myös ripaus kauhuaiheita kuten Silent Hill ja It eläimellisesti). Myös tarroja, kirjammerkkejä, pinssejä ja kangaskasseja.

Aina olen halunnut olla taiteilija ja olen piirtänyt koko elämäni.  Nyt olen opiskellut graafiseksi suunnittelijaksi ja koetan omaa yritystä pistää pystyyn, mutta coneissa tarkoitukseni on mainostaa itseäni tuon haaveen saavuttamiseksi.

Deviantart

 

VALMIS19Tomatijuissi

Tervetuloa Tomatijuissin pöydälle, täältä saat laajan valikoiman  tarroja ja julisteita niin animesta kuin peleistäkin. Tilaustöitä myöskin saatavilla kun kysäsee!!

 

 

VALMIS12Pyrograafikko & Kvartsi Cosplay

Pyrograafikko polttokaivertaa puulle sisustus- ja käyttöesineitä fandomien hengessä. Tuotteita löytyy muun muassa Harry Potterista, Skyrimista sekä Lotrista.

Kvartsi Cosplay valmistaa käsintehtyjä ja yksityiskohtaisia taikasauvoja Harry Potter -sarjan tyyliin sekä ylläpitää cosplayteemaista blogia.

Pyrograafikon Tumblr

Kvartsi Cosplayn Tumblr

Fuugis & Virigus


VALMIS5Fuugis


Pöydälle on tulossa myyntiin originaalitöitä sekä fanitaidetta printtien, tarrojen ja avaimenperien muodossa. Printeissä seikkailevat haltijat ja keijut, ja tarravalikoimassa taas söpöt eläinvauvat sekä suloiset lohikäärmeet! Perinteisten printtien ja tarrojen lisäksi pöydältä löytyy myös vanerista ja muovista laserleikattuja kukka kaula- ja korvakoruja, sekä CD-taidetta.

                                                       Deviantart

 

 

VALMIS18

Virigus

Myyntiin on tulossa niin fanarttia, kuin kalloesteettistä original arttia printtien muodossa. Lisäksi pöydältä löytyy käsitöinä tehtyjä hirvenluusta porattuja koruja, laaja kirjo tarroja, uutuutena lasipullokorut, useita erilaisia puu- sekä akryylicharmeja, käsinveistettyjä kristallisaippuoita sekä printtipainettuja kangaskasseja.

Deviantart

 

 

Ikitoksin & Kaurakaakao

VALMIS9

Ikitoksin

Moikka, oon ikitoksin ja ensikertalaisena kujailemassa! Pöydän puolikkaaltani löytyy lähinnä fanarttia, mutta myös muutaman originaalin voi bongata. Sarjat joista eniten teen arttia ovat bnha, persona sekä tokyo ghoul. Tulkaa ainakin moikkaamaan!

 

VALMIS8

Kaurakaakao

Kaurakaakao, kaikkea söpöä rakastava taidekujailun ensikertalainen. Pöydänpuolikkaaltani löytyy paljon söpöjä tyttöjä fanartin sekä originaalitaiteen muodossa. Varsinkin Love Live!-idolitaidetta löytyy paljon. Tervetuloa katselemaan ja juttelemaan

 Instagram

 

VALMIS14D.O.T. Design

Me olemme D.O.T. Design; siskokset, jotka tekevät käsityötä ja fanittavat animea, piirrettyjä, sarjiksia, elokuvia, ja vaikka mitä muuta nörtin puoleista. Cossaamme Jokeria ja Harlekiiniä, mutta coneissa pidämme uhrien määrän vähäisenä, koska Batmanin väliintulo haittaa bisneksiä.

Meidän pöydistä ei löydy printtejä, vaan sen sijaan löytyy tavaraa, kuten pehmoleluja, avaimenperiä, kasseja, pinssejä ja korviksia. Askartelun lisäksi alaamme kuuluu leivonta, joten pöydistä löytynee myös muffinsseja, keksejä, marenkeja ja/tai karkkeja. Kysykää, jos tahdotte gluteenitonta; todennäköisesti löytyy!

 

VALMIS7Iida Leppänen

Hei olen Iida ja pöydältäni löytyy mm. fanitaidetta sekä omia fantasia-aiheisia kortteja ja printtejä. Joskus mukaan livahtaa myös käsin piirrettyjä tuotoksia!

Tumblr
Instagram

 

 

VALMIS13Veprstrouble

Pöydältäni löydät siltityshelmistä tekemiäni magneetteja, avaimenperiä, koruja, sisustuskylttejä yms. Värikkäiden töiden aiheet ovat lähtöisin mm. videopeleistä, mutta joukossa on myös omia designeja. Enimmäkseen kuitenkin kaikkea söpöä ja eläimiin/ otuksiin liittyvää.

 

 

 

Vision-Limited & Illves

 

VALMIS6


Vision-Limited
Vision-Limitedin tarjonta on yhtä moninaista kuin omistajansa kiinnostuksetkin. Tästä pöydästä voi löytää sekä söpöjä enameli-pinssejä, lepakkokorviksia kuin muovista punottuja laukkujakin.

Instagram

 

 

VALMIS16Illves

Illves loves everything cute and creepy, and we designs apparel and accessories out of our original illustrations and sculptures

Facebook

 

 

VALMIS15Pihlajapaja

Pihlajapaja tekee käsintehtyjä tuotteita moninaisista materiaaleista joihin sisältyy nahka ja hartsi. Myös tarroja ja noppia löytyy!

 

 

 

 

VALMIS17Tiitcha

Pöydältäni tulee löytymään niin fanarttia, kuin originaalejakin tuotoksia. Erilaisia ja -kokoisia printtejä, kortteja, koruja, pinssejä… Kaikennäköistä!

Facebook

 

 

 

A-2-2DreamAddiction

Pöydältämme löytyy käsintehtyjä yumekawaii ja yamikawaii koruja, pinssejä sekä kankaasta tehtyjä asusteita ja muuta! Tulkaa moikkaamaan ♡

Instagram