Valoisa tulevaisuus -taidekilpailu

Kibecon järjestää avoimen taidekilpailun 15.10.-15.11.2022. Kilpailun teema on “Valoisa tulevaisuus”. Tuomariston valitsemista finalisteista julkaistaan virtuaalinen galleria ja voittajasta äänestetään verkossa. Tuomaristoon kuuluu Kibeconin pääjärjestäjä Ansu, vuoden 2022 kuvittaja Feavyre ja kuvataiteilija Taru Liikanen. Kilpailun sponsorina toimii Manga Cafe.

Taidekilpailun finaalin äänestys on auki!

Tutustu finalistiteoksiin ja äänestä lemppariasi täällä viimeistään 11.12.2022. 

Voittaja julkaistaan Instagram-livessä 16.12. klo 18. Klikkaa tuolloin itsesi mukaan tästä!

Teokset:


KILPAILUN SÄÄNNÖT

 1. Teoksen teeman “Valoisa tulevaisuus” tulee toteutua teoksessa.Kilpailuun voi osallistua omalla kuvateoksellaan, joka voi sisältää täysin itse luotua taidetta tai itse tehtyä fanitaidetta olemassa olevasta mangasta, tv-sarjasta tai pelin hahmoista.
 2. Plagiointi eli toisen työn esittäminen omanaan ei ole sallittua.
 3. Kilpailuun voi osallistua max. kolmella (3) teoksella eli täyttämällä lomakkeen kolme kertaa eri teoksilla.
 4. Kilpailuun osallistuva teos ei saa loukata kenenkään ihmisoikeuksia.
 5. Teos ei myöskään saa sisältää realistista väkivaltaa, graafista seksuaalisuutta tai muuta nuorempia fanejamme ahdistavaa sisältöä.
 6. Tuomaristo jättää kilpailun ulkopuolelle teokset, jotka eivät sovi julkaistavaksi ihmisoikeuksia loukkaavan tai nuorten fanien silmille sopimattoman sisällön vuoksi.
 7. Osallistuminen tapahtuu 15.10.-15.11.2022 välillä täyttämällä alla olevan linkin takana kilpailulomake ja liittämällä sinne teoksen kuvatiedostona (jpg/png).
 8. Teoksensa voi tehdä halutessaan paperille. Paperille tehdyt työt on skannattava itse. Skannereita löytyy kirjastoissa maksutta käytettäväksi ja voit hakea niitä esim. Helmet-kirjastojen palveluhausta. Tällöin kilpailuun osallistutaan skannatulla kuvatiedostolla.
 9. Kilpailulomakkeen tietoja käytetään vain taidekilpailun järjestelyihin. Tietoihin pääsevät käsiksi vain kilpailua järjestävät kirjaston työntekijät. Kaikki tiedot hävitetään kilpailun jälkeen.
 10. Tuomaristo valitsee kilpailuun lähetetyistä teoksista finalistit.
 11. Finalistiteokset julkaistaan näyttelynä verkossa ja niistä voi äänestää mieluisinta voittajaksi 1.-11.12.2022.
 12. Kilpailun voittajateos julkistetaan Instagram-livessä myöhemmin joulukuussa. Liven ajankohta julkaistaan äänestyksen alkaessa.
 13. Palkinto toimitetaan voittajalle hänen kanssaan sovitulla tavalla esim. postitse.


Kibeconista lisätietoa verkkosivuiltamme: www.kibecon.com

Tutustu kilpailun sponsoriin: