Cosplay 2020

Kibeconin Cosplay-kilpailu
La 4.1. klo 16 Sellosalissa

Kibeconissa nähdään tällä kertaa aiemmiltakin kerroilta tuttu yksilöcosplaykilpailu!

Kilpailussa lavan täyttää huikea pukuloisto, kun kilpailijat esittelevät asujaan yleisölle. Kilpailijoiden kertomia tarinoita pukujen valmistuksesta kuullaan myös kilpailun aikana, juontajien kertomina.

Lopuksi arvovaltavainen tuomaristo palkitsee kolme pukua.

Lippuja Sellosalin tilaisuuteen jaetaan Kibecon infossa la 4.1. klo 13 alkaen niin kauan kuin niitä riittää. Lippuja on rajoitettu määrä.

Cosplaykilpailua sponsoroi:
Tuotepalkinnoin kisoja sponsoroi herkkukauppa Manga Cafe ja mangakustantamo Sangatsu Manga. Upeat pokaalit meille tarjoaa pelikauppa Poromagia!


Cosplay-pukuhuone

Cosplay-asujen pukemiseen löytyy unisex-pukuhuone Sellon kirjaston pohjakerroksesta Myyntisalin perältä. Tila on merkitty karttaan.

Cosplay medbay

Tarvitseeko asusi hätäapua? Sellon kirjaston pohjakerroksen Pajasta löytyy Cosplay Medbay, josta saat apua ja tarvikkeita asun korjaamiseen. Tila on merkitty karttaan.

Medbay on avoinna
LA 4.1. klo 10-12 ja klo 13-16
SU 5.1. klo 11-12 ja klo 13-16.

Proppien säilytys narikassa
Tänä vuonna Kibeconissa on kaksi narikkaa, jotka ovat auki koko tapahtuman ajan.Päänarikkaan voit tuoda vain naulakkoon sopivia vaatteita ja pieniä kasseja. Suuremmat kassit ja propit voi tuoda isotavaranarikkaan, joka sijaitsee pohjakerroksessa lavan läheisyydessä.
Tila on merkitty karttaan.