Taidekujalaiset 2020

LAUANTAI  & SUNNUNTAI

1.Shiny Lycopodium
Askartelukauppojen löydöt, kirpputorien aarteet ja muut uusiin käyttötarkoituksiin otetut osaset ovat saaneet uudenlaisen elämän erilaisina käsintehtyinä asusteina: joukossa on hiusklipsejä, rintakoruja, roikkuvia koristeita sekä muita somisteita. Kukista ja pitsistä on syntynyt herkkiä koristeita, osa hiuskukista on saanut inspiraationsa japanilaisista kanzashi-koristeista, ja jotkut asusteet ovat puolestaan saaneet steampunk-henkeä hammasrattaista, avaimista ja muista metalliosista. Pitsin, kukkien ja nauhojen lisäksi valtaosassa asusteita on myös heijastinta tai pimeässä hohtavaa materiaalia, joten ne ovat myös kirjaimellisesti loistavia.
Blogi

6. Fuugis & Virigus
Olemme Fuugis ja Virigus, taidekujia jo pari vuotta kiertänyt kaksikko. Valikoimaamme kuuluu laaja kirjo erilaisia tuotteita, laadusta ja materiaaleista tinkimättä. Meillä on myynnissä muun muassa korkealaatuisia printtejä ja tarroja, sekä upeita design t-paitoja ja kangaskasseja. Näiden lisäksi meillä on myös erilaisia puusta, luusta ja muovista valmistettuja koruja sekä avaimenperiä. Tuotteissamme seikkailevat niin syötävän suloiset eläinvauvat ja fantasia-aiheiset keijut, kuin pikkutarkat, esteettiset kallokuvat, kuin Art Nouveaun tyylisuunnan inspiroittamat digitaaliset maalaukset.

7. Herra Korppi
Olen korumuotoilija opiskelija Kuopiosta. Työni koostuvat mm. sci-fi- ja eläinaiheisista koruista, jotka on valmistettu erilaisista materiaaleista. Vanerifiguureista, puupinsseistä sekä printeistä.
Instagram

10. Silmukoita Sydämestä
Myyn käsintekemiäni amigurumi-maskotteja. Kaikenlaisia maskotteja löytyy elokuva-, peli ja animehahmoista erilaisiin eläimiin ja otuksiin. Näitä voi käyttää esim. avaimenperinä, asusteina, koristeina tai mitä ikinä keksiikään!.
Instagram

12. Rainfox & Wander
Rainfox:
Originaalipiirroksia ja -maalauksia, printtejä, kortteja, kirjanmerkkejä, koruja jne.
Facebook

Wander:
Käsintehtyjä ja käsinmaalattuja taikasauvoja puusta ja hartsista. Osittain kustomoitavia malleja ja uniikkisauvoja tilauksesta.
Facebook

13. Mia Minerva
Mia Minerva loihtii söpöjä ja maagisia taideprinttejä, postikortteja, tarroja ja koruja! Kuvituksissa seikkailevat muun muassa noidat, kasvit ja söpöt eläimet, tietysti.
Instagram
Nettisivut

15. Elontaival
Hei! Olen Elontaival, pohjoisesta kotoisin oleva kuvataiteilija. Tuotevalikoimastani löytyy runsas valikoima originaaliaja fanarttia, muunmuassa monia erilaisia pinssejä, holografisia tarroja, glitterisia charmeja, printtejä monessa eri koossa, sekä vähän harvinaisempia tuotteita kuten washiteippejä, kangasmerkkejä ja avainnauhoja.
Instagram

16. Astermorn
Hello! I’m Marinda, an illustrator & concept artist from the Netherlands. I sell a range of products like posters, buttons and charms, both original works and fanart. For original works my inspiration mostly comes from mythology and astrology. For fanart, I love me some Marvel! If any of that interests you, please stop by my table at Kibecon. Looking forward to meeting you!
ArtStation

17. Sarjakuvakeskuksen perjaintaipaja
Perjantaipiirtoilta eli tuttavallisemmin perjantaipaja järjestetään Helsingin Sarjakuvakeskuksella (Porthaninkatu 9) pyhäpäiviä lukuun ottamatta joka perjantai klo 15-18. Paja on suunnattu aikuisille harrastelijoista ammattilaisiin ja siellä pääsee vaihtamaan ajatuksia ja palautetta sekä omista että muiden töistä rennossa ilmapiirissä. Myynnissä on pajan yhteisiä sarjakuvalehtiä sekä pajalaisten omia tarroja, printtejä ja pinssejä (peli- ja animefanitaiteesta söpöihin eläimiin).
Pajan tumblr
Pajalaisten galleriat:
Arvo Art
Saanakirja
Minighostie
Siilikala
Miia Vistilä
Ffoo-doodle
Katri
Henri Eskelinen

LAUANTAI 4.1

2. Reshi
Valikoimastani löytyy kaikenlaista söpöä, kimaltavaa ja värikästä fanarttia sekä jonkin verran originaalitaidetta. Myynnissä on pinssejä, tarroja, charmeja, printtejä ja vähän kaikkea muutakin pientä kivaa. 

3. CuteFlare
Myyn pääasiassa orginaaleja värikkäitä töitä, joiden aiheet ovat pääasiassa kissat ja omat tarinat. Printtien puolelta löytyy myös muutama fanityö Pokemonista ja Soturi Kissoista.
Instagram
DeviantArt

4. Gomis
Tykkään piirtää hirviöitä, ihmissusia, eläimiä ja kaikenlaista kauhu- ja punk-meininkiä. Tuotevalikoimastani löytyy omakustannesarjakuvia, tarroja, printtejä, pinssejä ja kaikkea muuta mukavaa. Tulkaa moikkaamaan ja katsomaan!
Twitter
Instagram

5. Pupukultti & softesthope
Pupukultti:
Hei! Olen söpöjä asioita rakastava ensikertalainen taidekujalla.Pöydältäni tulet löytämään kaikkea pastellista ja suloista, toivottavasti tapaamme conin aikana! ♡
Instagram

softesthope:
Piirtelen aika laajasti vähän kaikenlaista, fanarttia ja omia hahmojani, kaikkea pastellista suoraan tummempiin sävyihin! Myyn enimmäkseen printtejä ja tarroja!
Instagram

8. Auraboo
Olen vantaalainen taiteilija ja työskentelen pääasiassa vesiväreillä. Teen omakustannesarjakuvia, joista osassa aiheina on omaelämänkerralliset jutut ja osassa puhdas fantasia/romantiikka, yleensä sateenkaareviin hahmoihin ja teemoihin keskittyen. Teen myös kuvituksia ja töissäni näkyy niin ihania pastellivärejä kuin synkempää kauhufantasiaa.
Tumblr

9. Koomalaama
Oululaisten siilien suojelija Kata saapuu täyttämään taidekujapöytänsä niin söpöillä eläinhahmoilla kuin lukuisilla fandom-tuotteilla! Olitpa kiinnostunut sitten siilihahmojen kertomasta historiasta, pulleista kissoista, Pokemoneista tai Love live -tyttösistä, piipahda pöydän luona!
Deviantart

11. Sulo ja Muura
Sulo ja Muura ovat yhdessä Adder Guts ja tekevät taidetta ja oheistuotteita söpöistä (ja myös vähän pelottavista) hyypiöistä, eläimistä, hirviöistä ja olennoista. Meiltä saa tarroja, zinejä, pinssejä sekä tilaustöitä!
Sulo @ Twitter
Muura @Twitter

14. Scrubster
Valikoimastani löytyy sekalaisesti fanarttia ja originaalia työtä erilaisten tuotteiden muodossa, mm. printtejä, tarroja, pinssejä ja charmeja.
Instagram

18. Zerokero_art & dizzzypl
Zerokero_art
Pöydältäni löytää fanarttia monista sarjoista niin avaimen perinä, pieninä tyynyinä kuin printteinä ja tarroinakin!
Pixiv

dizzzypl:
Haluaisin arasti jakaa fanart töherryksiäni printtien, tarrojen ja muiden killuttimien muodossa!

19. PoisonPineapple
PoisonPineapplen pöydästä löydät laajan valikoiman uniikkeja polymeerimassa, sekä hartsikoruja. Valinnanvarassa ei tule olemaan puutteita sillä koruja löytyyy laidasta laityaan, -ällösöpöistä glitter koruista fantasiateemaisiin silmä cameoihin. Koruja lisäksi mukana myös akryylisiä avaimenperiä, postikortteja, pinssejä, sekä muita jännittävyyksiä… Kannattaa tulla kurkkaamaan.
Deviantart

20. Ruma Maahinen/Uglly Gobbling
Mistä tahansa voi tehdä korun: Kunhan sen ideoi ensin hyvin– Tai valvoo 24h putkeen ja saat Loisto idean tehdä korvakorut kalastukseen tarkoitetuista vieheistä tai täyttää pikkaripupuboxin pörröllä ja teet siitä kaulakorun! Konseptini on tehdä kierrätysmateriaaleista kaiken näköisiä ja muotoisia koruja ja asusteita Inspiraationi kuvituksiini saan taikatyttöjen transformaatioista ja tykkään useasti yhdistää tuon hempeän glitter täytteisen genren miehiin <3

SUNNUNTAI 5.1

2. OliwiaArts
Hei! Tulen myymään pöydälläni pinssejä, charmeja, magneetteja ja tämän sorttista. Tulen myymään että original arttia että fanarttia ^^
Portfolio

3. AlmondFeather
Aiheina erilaiset eläimet, pelit, piirretyt, animaatiot ja animet. Runsaasti tarjolla pientä tuotetta tarrojen, magneettien, avaimenperien ja pinssien muodossa
Twitter

4. Yölamppu & Antioksidant
Fantasian ja magian täytteistä taidetta! Täältä löytyvät noidat, haltiat ja katkeransuloiset romanssit. Sarjakuvaa, julisteita ja korkealaatuisia oheistuotteita. Kiinnostuneille tarjolla myös japanilaisiin visual noveleihin pohjautuvaa fanitaidetta.
Instagram

5. Sky and Cosmos
Myyn fantastisia, eläinaiheisia tarroja, joihin kuuluu marja tiput, sää kissat ja kukka puput. Fanitarrojen aiheita ovat mm Pokemon, Digimon ja Vocaloid.
Twitter
Tumblr

8. Inka Tuulia
Teen työni suurimmalta osin traditionaalisesti käyttämällä vesivärejä ja puuvärejä. Piirroksieni aiheet vaihtelevat paljon. Tykkään kovasti kuvata ihmisiä ja luontoa, mutta teen myös jonkin verran fan arttia sarjoista ja elokuvista. Kiitos kiinnostuksestasi töitäni kohtaan! <3
Instagram
Youtube

9. chesarty
Fanitaidetta suosituista ja vähän vähemmän suosituistakin fandomeista. Myyntipöytää voisi kuvata sanoilla “tarra- ja pinssikeidas”, vaikka kyllä sieltä printtejäkin löytyy! Valikoima aina Good Omensista Love Liveen.

11. Edeave
Olen taiteilija Etelä-Suomesta ja myyn fanituotteiden lisäksi myös originaaleja sekä omaan sarjakuvaani liittyvää merchiä! Muuten löydät washiteippiä, emalipinssejä, kirjanmerkkejä, tarroja ja paljon muuta pöydältäni. Tervetuloa!
Instagram

14. Pastel Pasty / Tenkain
PastelPasty:
Minun puoleltani pöytää voi löytää kaikkea söpöä fanartista originaaleihin töihin. Pidit sitten minecraftistä, lolista tai tamagotcheista puoleltani löytyy jotain kaikenikäisille! Minulta löytyy printtien ja postikorttien lisäksi tarroja, pinssejä, avainnauhoja ja avaimenperiä! 
Portfolio

Tenkain:
League of legends, slasherit ja Overwatch ovat suurimman osan merchini aiheista, voit löytää puoleltani esim. Little Legends puupinssejä sekä Scream tarroja printtien lisäksi. Hoidan myös character concept taidetta, key arttia sekä muita commissioneja, joita varten voit täyttää yhteydenottolomakkeen paikan päällä
ArtStation

18. Sefie Rosenlund
Teen digitaalisesti taidetta rouhealla otteella! Aiheissa vahvasti mukana pelit ja spefi, pääosin fanitaidetta vaikka omaakin tuotantoa mukaan mahtuu. Printtejä, postikortteja, tarroja ja magneetteja, -tule  hypistelemään!
Nettisivut

19. Anna Kaija
Myyn japanilaisista roolipeleistä inspiroitunutta Kristallin lapset -kirjasarjaa sekä Möllärimestari 2019 -kilpailun romaanisarjassa 2. sijoittunutta Missä sydän -lyhytromaania. Lisäksi myynnissä on fanifiktiota sisältäviä zineja.
Nettisivut

20. Kalmio
Vintage-vaikutteisia hattuja, hiuskoristeita ja rintakoruja. Suosin töissäni kierrätysmateriaaleja ja ajatonta estetiikkaa, hempeitä pastelleja sekä tummien sävyjen dramatiikkaa.
Instagram