Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikkana toimii Sellon kirjasto Espoon Leppävaarassa.
Tapahtuman pohjakartta

Kirjastolle on Leppävaaran juna-asemalta vain viiden minuutin kävelymatka!

Reittiopas
Google Maps

Sellon kirjasto?

Espoon kaupunginkirjasto on elävä ja kehittyvä kirjastopalveluiden verkko, josta löytyy jokaiselle jotain. 16 toimipistettä jakautuvat koko kunnan alueelle ja jokainen kehittyy paikallisen kävijäkunnan tarpeiden mukaan. Suurimmat kirjastot tarjoavat erityisen laajennettuja palveluita ja tapahtumia ja pienemmät kirjastot laajaa omatoimiaukioloaikaa.

Sellon kirjasto on Suomen vilkkaimpia kirjastoja. Kirjasto tunnetaan venäjänkielisen kirjaston palveluista, maahanmuuttajapalveluista sekä laajasta valikoimasta tapahtumia. Sellon lavalla on nähty lastenteatteria, konsertteja, kirjailijavieraita, yhteiskunnallista keskustelua sekä cosplay-kilpailuja ja elokuvanäytöksiä.

Lukuisat työpajat eri ikäisille, ukuleleryhmät, tekniikkaopastukset, lukupiirit, fandom-tapahtumat, peli-illat ja kielikahvilat kutsuvat kiinnostuneet osallistumaan, oppimaan yhdessä ja tuottamaan uutta. Kaikki osastomme kuuntelevat kävijöiden toiveita aktiivisesti ja kävijät tuottavat itsekin tapahtumia kirjaston tilaan sekä yhdessä kirjaston kanssa että itsenäisesti. Tilamme ovat kaikkien käytössä. Espoossa kirjasto on yhteinen kohtaamisen tila: olohuone ja työhuone. Löydä sinäkin itsesi kirjastosta ja nauti oman maun mukaan!