Roolipelit

Intellego Vim! : Magiae Evanidus
HeikkiKir
LA 4.1.2020 klo 11-14, SU 11-14 & 15-18
2,4 tai 6 pelaajaa
Ilmoittautuminen Kibeconin infotiskillä.

Magian opintonne ovat loppusuoralla. Olette juuri suorittaneet viimeisen opintoihin liittyvän osion, sekluusion, jossa maagikko ja hänen vartijansa eristäytyvät kokonaiseksi vuodeksi harjoittelemaan ja opiskelemaan taikuutta sekä maagikon suojelemista. Teistä onkin muodostunut varsin näppäriä parivaljakoita. Jokaiselle valmistuvalle maagille valmistuu siis samaan aikaan kumppaniksi vartija, joka on eräänlainen kumppani tämän tulevilla poluilla. Vartijoiksi pyrkivätkin usein magian heräämisen kokeneiden maagikkojen kumppanit, vanhemmat tai sisarukset. Vartijoilla ei ole herkkyyttä magiaan, vaan he ovat harjoitelleet monipuolisesti käytännöllisiä taitoja tulevaisuuden varalle.

Nyt teidät, valmistuvat maagikot ja heidän vartijansa on kuitenkin kutsuttu velhojen neuvoston eteen. Miksi ihmeessä tuo maagisen maailman ylin ja arvovaltainen istuin haluaa tavata teitä, valmistuvia opiskelijoita? Kuulostaa oudolle ja hieman huolestuttavalle. Tule siis mukaan roolipelaamaan ja ota selvää! Mukaan mahtuu kerralla 2, 4 tai 6 pelaajaa. Tuo kaverisikin!

Skenaario on kolmen tunnin fantasiateemainen roolipeliseikkailu joka soveltuu hyvin roolipelaamisen kokeiluun. Käytössä on Lasers & Feelings-nimisestä roolipelistä muokattu Mage & Mundane-säännöstö joka on todella kevyt pelata ja helppo ymmärtää.

Maaginen joki
Sami Nyberg
LA 4.1.2020 klo 11-16, peliaika 30min
Ilmoittautuminen Kibeconin infotiskillä kunnes kaikki peluutukset ovat täynnä.

Maaginen joki on helppo roolipeli jossa edetään ja kohdataan paljon hirviöitä. Peli sopii myös aloittelijoille. 4.1 2020 klo. 11-16 on peli aika, systeemi on oma, pelissä käytetään figuja ja kortteja. Yksi Peli kestää noin puoli tuntia. Uskallatko kohdata joen haasteet.

Beladaan roolibeliä :DD (Dungeons &Dragons 5th ed. homebrew, sääntökevyt)
Teska
LA 4.1.2020 klo 11-14
3-5 pelaajaa
Ilmoittautuminen Kibeconin infotiskillä

Ei oteta asioita liian vakavaa, shotti voi olla Monty Python tai maailman eeppisin sankaritarina, se on pelaajien käsissä. Belinjohdaja vaan kertoo kun noppaa heitetään :DD Yksinkertaisesti, olette palaamassa kotiinpäin reissusta tunturimaastossa. On vähän pimeetä. Otitte vähän isolla kädellä taskuihin täytettä. Ei voi olla varma onko joku perässä vai ei. Kartta jäi ja opas kuoli mutta hei, te ootte valiojoukon jämät, ei tunnu missään. Niin, ja toi Radolf niin sekin pääsee eläkkeelle heti tämän keikan jälkeen…

Hahmot on valmiita muutamalla ranskalaisella viivalla, te iskette niihin luonteen ja hengen tai ootte iskemättä. Sääntötuntemus on plussaa mutta kaveria apustetaan.

Teska on random pelinjohtaja, ei osaa henkensäkään edessä antaa hassuja ääniä NPClle mutta tykkää kun idea on niin hullu, että se vois jopa toimia

Dracurouge, Ikiyön ritarit
Tero Mäntylä
LA 4.1.2020 klo 12-15
2-4 pelaajaa
Ilmoittautuminen Kibeconin infotiskillä.

Japanilainen roolipeli vampyyriritareista Ikiyön fantasiamaailmassa. Pelisysteemi poikkeaa jonkin verran tunnetummista roolipeleistä. 2 -4 pelaajaa. Kesto 2 – 3 tuntia.

Tahkotako tuohta? (Astraterra)
Heikki T.
LA 4.1.2020 klo 14-17 & SU 5.1.2020 klo 14-17
Pelaajia 3-5kpl, 13v+, ensikertalaiset tervetulleita 🙂
Ilmoittautuminen Kibeconin infotiskillä.

Seikkailijat ovat pahassa rahapulassa. Heidät palkkaa Katti Katala, paikallinen hieman kyseenalainen toimija. Hänen oma ryhmänsä on kadonnut ja heidän mukanaan kuljetuslaatikko. Hän varmasti tietää enemmän kuin kertoo, mutta laatikon etsiminen ja palauttaminen toisi seikkailijoiden rahapussiin niin kivan summan kultarahoja, että keikka kiinnostaa. Löytyykö laatikko?

Jääkiekon Mestarit 819 AD
Wille Ruotsalainen
LA 4.1.2020 klo 15-17
2-5 pelaajaa
Ilmottautuminen Kibeconin infotiskillä.

Aloittelijaystävällinen roolipeliseikkailu jään ja raudan maailmasta. Hahmojen kotikylä on joutunut vahvempien valloittajien uhkaamaksi ja ainoa toivo on kepittää uhkaajat näiden kansallispelissä jääkiekossa. Selviytyvätkö pelaajahahmot kylmästä kyydistä? Helpot säännöt, hahmoaan saa värittää toivomaansa suuntaan.

Crochenyddin Legenda
Jukka Hiltunen LA 4.1. 2020 klo 15-17
3-4 pelaajaa. Ikäsuositus: 13+
Ilmoittautuminen Kibeconin infotiskillä.

Crochenyddin Legenda on aloittelijaystävällinen modernia fantasiaa edustava roolipeli, joka soveltuu 3-4 pelaajalle. Pelissä pelataan 14-15 vuotiaita walesilaisia lukiolaisia erityisissä olosuhteissa. Haudattu salaisuus ja piilottevat voimat nousevat pienessä Crochenyddin kylässä ja asettavat asukkaat vakavaan vaaraan.

Pumpkin street (pelintekijä Kapu Matilainen)
Lorena Echkart
SU 5.1. 2020 klo 14.00-15.00
2-6 pelaajaa.Aloittelijaystävällinenn genreltään kauhua. Ikäsuositus 13+ Ilmoittautuminen Kibeconin infotiskillä.

On vuosi 1991, halloween-ilta. Olette samalla luokalla olevia 10-vuotiaita lapsia. Olette kaikki olleet jälki-istunnossa, joten lähdette ”karkkimetsälle” myöhemmin, kuin muut. Teitä pelottaa, että karkit on loppu. Haluatte vain karkkia.