Osallistu

Jaamme conitunnelmia kuvina

Kibecon jakaa 9.1. tapahtumaan osallistuvien cosplay- ja tunnelmakuvia somekanavillaan. 

Tarjoa omia kuviasi tapahtumapäivänä: 
  • Instagram-postauksessa tai tarinassa tägäämällä @kibecon tai lisäämällä kuvaasi #kibecontunnelma
  • Twitterissä twiittiisi tai fleettiisi tägäämällä @KibeconFI tai #kibecontunnelma

Jaamme kuvia pitkin tapahtumapäivää 9.1.2021. Linkit Kibeconin somekanaville tämän sivun alareunassa.

DISCORD 

Tervetuloa Kibeconin Discord-palvelimelle!

Kanavan on tarkoitus toimia kohtaamispaikkana virtuaali-Kibeconin kävijöille. Täällä voi keskustella, pelata tuttujen ja tuntemattomien kanssa ja ihan vain hengailla. Keskustelu pidetään asiallisena sekä kaikille soveltuvana. Palvelimella ei jaeta yksityistietoja eikä henkilötietoja. Keskustelijat ja ulkopuoliset pidetään anonyymeinä eikä omia tai muiden sijainteja jaeta. Adminit tarvittaessa ohjeistavat ja rajaavat keskustelua. 

Säännöt: 

Käyttäydy asiallisesti. Toisten kiusaaminen, aggressiivinen kielenkäyttö ja häiriköinti on kielletty. Myöskään jatkuva kiroilu, väkivaltaiset viestit, floodaus tai trollaaminen eivät kuulu tälle kanavalle. Huonoon käytökseen puutumme mm. antamalla suullisia varoituksia ja tarvittaessa myös laittamalla kävijöitä jäähylle.

Kibeconin Discord on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton, vihapuheesta vapaa verkkotila. Rasistinen ja syrjivä kielenkäyttö ja rasistiset tai muuten sopimattomat nimimerkit eivät kuulu tänne. Minkään aatteen tai poliittisen suuntauksen levittäminen ei myöskään ole kanavalla sallittua. Adminit puuttuvat aina kiusaamiseen, vihapuheeseen, syrjintään ja rasismiin. 

Liittymällä Kibeconin Discord kanavalle sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä. Tällä kanavalla noudatetaan myös Discordin käyttösääntöjä. 

Lautapelit Discordissa 

Discordissa on lautapelaajille omat pelihuoneet, jossa voi kokeilla erilaisia etäalustoilla pelattavia lautapelejä. Oheisella videolla esittely etäalautapelialustoista:

YouTube

Virtuaali-Kibeconin ohjelmaa esitetään YouTube-striiminä la 9.1. klo 11-17. Striimi lähetetään Espoon kaupunginkirjaston YouTube-kanavalla. Ohjelman katsominen ei vaadi tiettyä sovellusta tai kirjautumista. Suurin osa striimissä esitettävistä ohjelmista tulee kanavalle myös myöhemmin katsottavaksi.

Striimin ohjelmaa voi kommentoida kirjautumalla YouTubeen. Kaikki kommentointi on julkista. Kommentoitaessa pätevät Kibeconin järjestyssäännöt: Käyttäydy asiallisesti. Toisten kiusaaminen, aggressiivinen kielenkäyttö ja häiriköinti on kielletty. Myöskään jatkuva kiroilu, väkivaltaiset viestit, floodaus tai trollaaminen eivät kuulu Kibeconiin. Puutumme huonoon käytökseen.

Osa ohjelmien puhujista on ohjelman jälkeen tavattavissa Kibeconin Discord-palvelimella, jolloin pääset esittämään kysymyksiä ja keskustelemaan aiheesta ohjelmanpitäjien kanssa. Tästä kuitenkin ilmoitetaan aina erikseen ohjelman yhteydessä striimin juonnoissa.