Myyjät

Kibeconin myyntisali sijaitsee kirjaston Musapajassa. Alla lista Kibeconiin tulevista myyjistä;

Talking to myself 

Talking to myselfin pöydältä löytyy kaikenlaista korua, asustetta ja
puhelinkuorta moneen eri tyyliin fairy keistä, yume ja yami kawaiista
goottiin ja kaikkeen siitä väliltä! Ihanaa pastellista kimallusta kun
synkempääkin tyyliä, kaikki käsintehty rakkaudella. Valikoimaa voit
käydä etukäteen vilkaisemassa instassa sekä facebookissa.

IG: Talkingtomyself_jewelry
FB: facebook.com/TalkingToMyselfJewelry/

Urumi

Tervetuloa käymään Urumin myyntipöydillä! Meiltä löytyy laaja valikoima kaikkea mukavaa ja söpöä, aina avaimenperistä isoihin pehmoihin ja figuureihin. Sarjoina edustettuina on sekä uusimpia sarjoja että vanhoja suosikkeja.

Bearel

Bearel on Suomen ensimmäinen korealaisen kosmetiikan verkkokauppa ja maahantuoja. Lisäämme säännöllisesti uusia ja tarkoin valittuja kauneustuotteita valikoimaamme. Tavoitteenamme on tuoda eteläkorealaiset kauneustuotteet suomalaisten tietoon ja helposti saataville. Ihanat asiakkaamme ovat löytäneet mm. avun atooppisen ihon ja aknen hoitoon, silloinkin kun Suomessa myytävät apteekki- ja markettituotteet eivät ole auttaneet. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan korealaiseen kosmetiikkaan!

Iroiro

Sangatsu manga

Kilala

Olemme Suomen ensimmäinen Pullip-myymälä Groove;n jälleenmyyjänä. Valikoimissamme on lisäksi japanilaisia hahmosankareita Rilakkuma ja My melody, Littele twin stars yms. Muut tuotteet ovat myös juuri Japanista tulleita Kawaii-tuotteita.

Manga Cafe

ALNILAM

Tähtitiedettä, steampunkia, scifiä ja fandomtuotteita.

Poromagia & Retromagia

Poromagia on lauta- ja korttipelien erikoisliike, jonka valikoimasta löytyy lautapelien kuumimmat uutuudet, sekä keräilykorttipelit aina Pokémonista Magic: the Gatheringiin.

Retromagian tuhansien retrovideopelien valikoimasta löydät vanhat klassikkopelit, kuten Playstation ykkösen Spyrot ja Crashit, sekä Nintendon Mariot ja Mega Manit!