Majoitus

Majoitus on tarjolla vain ulkopaikkakuntalaisille. Majoituspaikkoja on rajattu määrä ja majoitus on maksuton. Saat sähköpostilla vahvistuksen majoituksesta.

Kibeconin lattiamajoituksen ikäraja on 12-vuotta. Alle 12-vuotiaalla majoittujalla tulee olla täysi-ikäinen mukanaan.

Majoitusta varten tarvitsemme alle 18 vuotiaalta majoittujalta huoltajan allekirjoittaman kirjallisen luvan.

Kibecon tarjoaa majoittujille nukkumatilana kirjaimellisesti lattiatilaa kirjastossa. Majoittujilla tulee olla omat makuupussit ja makuualustat mukana. Majoituksessa ei ole peseytymistiloja, ainoastaan WC. Majoitusta valvoo kirjaston henkilökunta. Majoitus on päihteetön, jos epäilemme majoittujan olevan päihtynyt puhallutamme hänet ja tarvittaessa poistamme tilasta.

Kibecon ja kirjasto sulkeutuvat klo 18.00 la 5.1.2019 jolloin myös lattiamajoitukseen jäävien on poistuttava kirjastosta, narikkaan voi jättää makuupussit ja muut yöpymistarvikkeet odottaman. Majoitukseen pääsee sisään klo 20.00-21:30. Sisäänkäynti kirjaston Sellosalin puoleisesta sivuovesta. Majoituksen hiljaisuus laskeutuu klo 22.00.

Majoituksesta ei voi poistua klo 22-07 välisenä aikana, jolla varmistamme häiriöttömän nukkumisen kaikille majoittujille.

Lattiamajoituksen varaus täältä.

Suosittelemme Sellosalin iltaohjelmaa Kibeconin majoitukseen jääville. Sellosalin Kibecon Show!:n liput myynnissä täällä.