Kujalaisille

Voit myydä printtejä, pehmoleluja, avaimenperiä tai vaikka lasinalusia, vain mielikuvitus on rajana! Fanitaide on tervetullutta, mutta suorien kopioden myyminen on kielletty. Töiden pitää olla itsetehtyjä. Muistathan ottaa myös huomioon, että tapahtuma on suunnattu kaikenikäisille.

Taidekuja on avoinna la 10-18 ja su 11-18. Voit varata pöydän joko yhdelle tai molemmille päiville yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Jos olet ensikertalainen, suosittelemme ottamaan pöydän vain yhdeksi päiväksi, jotta sinulle jää aikaa nauttia muustakin coniohjelmasta. Pöytien koko on 70×110 cm emmekä peri maksua kujapaikasta. Kujalaisille tarjotaan yksi lämmin ateria päivän aikana Green Roomissa ja halukkaille lattiamajoitus. Tapahtumapaikalla on myös tilaa säilyttää myyntituotteita ja kujatarpeita lukkojen takana yön yli. Taidekujavastaava on kujalaisten apuna koko viikonlopun.

Haku päättyi 14.9. Pyrimme ilmoittamaan tuloksista seuraavalla viikolla, mutta jos et ole saanut viestiä viimeistään viikkoa haun jälkeen otathan meihin yhteyttä Kibeconin sähköpostin kautta: kibeconinfo@gmail.com. Muista tarkistaa roskapostikansiosi. Jos jokin jää mietityttämään, ota rohkeasti yhteyttä!