Info

Narikat

Molemmat narikat ovat maksuttomia ja avoinna conin ajan. Jätäthän yöksi narikkaan asioita vain, jos yövyt kirjaston lattiamajoituksessa. Narikat on merkitty karttaan.
Päänarikkaan voi jättää naulakkoon sopivat takit ja se löytyy lavan läheisyydestä
nuortentila Pointista.
Isotavaranarikka sijaitsee Lavan toisella puolella Lastenmaan lähellä ja sinne voi viedä esim. matkatavarat ja isokokoiset propit.

Pukuhuone

Pukuhuone sijaitsee 1. kerroksen musapajassa. Pukuhuone on unisex.

Vessat

Sellon kirjastosta löytyy useita vessoja, jotka on merkitty karttaan. Molemmista kerroksista löytyy myös Inva-WC-tilat, joihin ovikoodin saa kirjaston tiskiltä. Lauantaina 4.1. myös Sellosalin vessat ovat käytettävissä ohjelmien kävijöille klo 15-21.

Häiriötilanteet

Ole yhteydessä kirjaston henkilökuntaan tai lähimpään Kibeconin työntekijään.

Hengailu

Lattialla istuminen on tapahtumassa sallittu. Ethän kuitenkaan tuki kulkuteitä
ja jos työntekijät pyytää sinua siirtymään, on siihen aina syy ja ohjetta on syytä noudattaa. välittömästi. Ympäri kirjastoa löytyy myös satoja istuimia, joissa voi olla pehmeämpi viettää aikaa.

Ruoka & juoma

Sellon kauppakeskus on auki molempina päivinä, tarjoten laajan valikoiman ravintoloita, kahviloita & ruokakauppoja. Tapahtumasta löytyy myös vesipisteitä. Muistathan syödä ja juoda!

Käteinen raha

Kauppakeskuksen lähimmät Otto/Nosto-automaatit sijaitsevat pihan toisella puolella hypermarketien välissä tai aukiolta Kotipizzan viereisen sisäänkäynnin läheisyydestä.