Cosplay-kilpailu

Ilmoittautuminen cosplaykisaan on nyt auki

Ilmottaudu mukaan

Kibeconissa nähdään tällä kertaa aiemmiltakin kerroilta tuttu yksilöcosplaykilpailu! Kilpailussa lavan täyttää huikea pukuloisto, kun kilpailijat esittelevät asujaan yleisölle. Kilpailijoiden kertomia tarinoita pukujen valmistuksesta kuullaan myös kilpailun aikana, juontajien kertomina. Lopuksi arvovaltavainen tuomaristo (esitellään joulukuussa) palkitsee kolme pukua.

Kilpailun ilmoittautuminen on auki 1.1.2020 klo 23:59 saakka tai kunnes kisapaikat täyttyvät.

Kilpailupaikkojen täyttymisestä tiedotetaan Kibeconin sosiaalisen median kanavilla twitterissä, instagramissa ja facebookissa


KISAN SÄÄNNÖT

Hahmo voi lähdemaasta riippumatta olla sarjakuvasta, videopelistä, elokuvasta, animaatiosta, TV-sarjasta tai muusta fiktiivisestä lähteestä. 

Omat hahmot, fanihahmot, LARP-hahmot ja muut hahmot joista ei ole olemassa virallista designia, eivät ole sallittuja

Ilmoittautumislomakkeessa pyydettyjen referenssikuvien tulee olla virallista, julkaistua kuvamateriaalia. Fanitaide ei käy referenssikuvaksi. 

Puvulla ei saa olla aiemmin sijoittunut missään toisessa cosplaykilpailussa. Olet siis voinut osallistua aiemmin cosplaykilpailuun, mutta palkintosijoille päässyttä pukua ei ole sallittua käyttää. 

Puvun tulee olla pääasiassa itse tehty. Ostetut kengät, sekä muokatut vaatteet ja asusteet (esim. korut/hatut) ovat sallittuja.

Kysyttävää? Ota yhteyttä Kibeconin cosplayvastaavaan